Når dit projekt eller ejendom ikke bare skal opføres, men også driftes, står vores Facility Service klar. Vi tilbyder drift af både nybyggede og eksisterende ejendomme. Vores viceværter og inspektører har erfaring med både andels- og ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi ved at det kræver noget særligt når bestyrelser og bygningsejere ønsker at tage hånd om deres ejendom og investering på enten kort sigt eller igennem hele bygningens levetid. Løbende dialog og rapportering om ejendommens tilstand skaber tryghed hos bestyrelser og ejere.


Sammen med vores anlægsafdeling leveres glatførebekæmpelse og grøntpleje i topklasse og med faste samarbejdspartnere sikrer vi at rengøring og trappevask altid er i top. Vores digitale kvalitetssikring sørger for at den nødvendige dokumentation altid er lige ved hånden.


Fordelen ved at vælge PB Byggeservice som jeres Facility og driftsleverandør er, at vi kan bringe kompetencer og egne håndværkere fra vores øvrige afdelinger i spil, når det kræves. Dermed kan vi imødekomme ethvert behov hvad enten ønsket er en totalløsning i høj kvalitet eller enkeltstående ydelser som glatførebekæmpelse, rengøring eller grøntpleje.